Cica un doctor avea o amanta, si dupa vreo 6 luni de la ultima lor aventura, vine tipa si ii spune:

– Am pus-o, sunt insarcinata si nu mai pot sa fac nimic.

– Asta e, ii raspunde doctorul, fa-l ca vedem noi cum ne descurcam.

Dupa ce naste tipa au ei grija un timp de copil, pana vine un popa la consult:

– Dom’ doctor, ma doare burta rau de tot.

– Imediat iti fac o injectie si te rezolv parinte.

Ii face doctorul un somnifer, iar cand se trezeste popa, vede un copil langa el.

– Ai nascut parinte!

– Binecuvantat fie Domnul, am nascut, ii al meu si-l iau acasa.

Dupa vreo 20 de ani popa tragea sa moara si isi cheama fiul la capatii.

– Mai baiete, hai sa-ti spun secretul vietii tale:

– Eu nu sunt tatăl tau, eu sunt mama ta. TATĂL TAU E CLOPOTARUL.

CITESTE SI

Daria cerută în căsătorie. Imaginea care îi dă de gol

Daria Radionova și Alex Bodi nu se mai ascund și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Pentru a da și mai multă credibilitate declarațiilor făcute de Bodi, Daria face tot felul de gesturi prin care să arate că e alături de Bodi.

În urmă cu doar câteva ore, Daria a postat pe Instagram câteva filmulețe. Până aici nu e nimic neobișnuit căci rusoaica e tare activă pe rețelele de socializare. Lucrul care ne-a atras atenția

este că aceste filmulețe sunt făcute în mașina lui Bodi. Semn că cei doi se bucură de timpul petrecut împreună și că din momentul în care și-au asumat oficial relația, nu mai stau separați unul de celălalt. Bodi are grijă ca Daria să se bucure de orice moment alături de el, astfel că o

plimbă prin toate locațiile de lux din Capitală. Mândră nevoie mare de faptul că relația a devenit oficială Daria postează pe Instagram din orice loc în care ajunge la brațul lui Bodi.

Daria a fost cerută în căsătorie de Bodi?
În urmă cu doar o zi, Alex Bodi își asuma relația pe care o are cu Daria Radionova.

”Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat Bodi pentru Antena Stars.

La câteva ore distanță de momentul în care a fost făcută această declarație, pe degetul Dariei apare un inel ce pare a fi de logodnă.

Și nu, nu credem că poate fi vorba de o bijuterie pe care tânăra o avea de ceva timp și a decis s-o poarte abia acum. Asta pentru că am făcut un mic research, iar această bijuterie superbă nu

apare în nicio altă fotografie postată de Daria. Și știm cu toții că rusoaica este genul de femeie căreia îi place să-și afișeze bunurile pe care le deține, deci ar fi făcut-o până acum.

Așadar, relația dintre Daria Radionova și Alex Bodi pare să fie pe drumul cel bun dacă ne luăm după gesturile și declarațiile pe care le fac cei doi. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între ei și dacă Bianca Drăgușanu va rămâne indiferentă la auzul ultimelor noutăți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *