Doi tineri din Vaslui s-au căsătorit şi, în noaptea nunţii, înainte să facă dragoste, soţia îi spune:

“Cuplurile proaspat casatorite: Bancuri amuzante si situatii surprinzatoare”

Vaslui, Romania – Un tinar din Vaslui a avut parte de o experienta cel putin interesanta in noaptea nuntii sale. Inainte de a face dragoste cu proaspata sotie, acesta a aflat cu stupoare ca aceasta era inca virgina, desi fusese casatorita de trei ori in trecut. Cum a fost posibil acest lucru? Raspunsul se afla intr-un banc amuzant care a devenit rapid viral pe internet.

Bancul in cauza povesteste despre doi tineri din Vaslui care s-au casatorit recent. In noaptea nuntii, inainte de a consuma actul sexual, sotia isi informeaza sotul cu zambetul pe buze: “Fii gentil, sunt inca virgina!”. Tinarul, socat, nu intelege cum este posibil acest lucru, avand in vedere ca aceasta fusese casatorita de trei ori inainte. Raspunsul sotiei lasa totul mai clar: “Primul sot al meu era ginecolog si doar voia sa se uite la mine. Al doilea sot era psihiatru si doar vorbea despre mine, iar al treilea sot era colectionar de timbre, asa ca ii placea doar sa… Oh, ce dor imi e de el!”.

Acest banc a starnit hohote de ras pe retelele de socializare, devenind rapid viral si fiind distribuit de mii de utilizatori. Multe persoane s-au regasit in situatia amuzanta descrisa in banc, ceea ce a contribuit la popularitatea acestuia.

Bancuri haioase cu proaspeți căsătoriți

Pe langa bancul despre cuplurile proaspat casatorite, exista si alte bancuri amuzante care fac referire la situatii comice intalnite in viata de cuplu. Iata cateva exemple:

  1. Tânără soţie către soţ: – Eu ştiu să gătesc bine doar prăjitura şi peştele. – Nu-ţi face griji, cu timpul vei învăţa. Însă acum, spune-mi ce este în farfurie: prăjitură sau peşte?
  2. La starea civilă, departamentul Căsătorii, ofiţerul de serviciu se adresează viitoarei mirese: – Domnişoară , vă rog să nu mai veniţi cu domnul în aşa stare… E a patra oară luna asta când vine beat mort… – Îmi cer scuze,… Dar când îi treaz, nu vrea să mai vină …
  3. Mama îşi întreabă fiica proaspăt căsătorită: – Cum te tratează soţul tău? – Foarte bine mamă, îmi cumpără tot ce îi cer! – Înseamnă că ceri puţin…

Aceste bancuri, de asemenea, au adunat un numar mare de aprecieri pe internet, fiind distribuite si comentate de catre utilizatori. Ele aduc un zambet pe fetele celor care le citesc si ofera o scurta evadare din rutina zilnica.

In concluzie, bancurile cu si despre cupluri sunt menite sa aduca zambetul pe buzele oamenilor si sa ne ofere o mica pauza de relaxare. Ele ne fac sa ne regasim in situatii amuzante si ne ajuta sa privim viata de cuplu cu un umor sanatos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *