„E pe moarte, în comă, din păcate” Familia lui Jador a primit vestea cumplită de la medici! Ce se întâmplă în aceste momente la spital? Chiar artistul a făcut anunțul trist

Jador nu trece deloc printr-o perioadă bună! După ce în urmă cu câteva săptămâni ajungea la spital, anunțându-i pe fanii săi că se confruntă cu probleme de sănătate, spunându-le că va fi nevoit chiar să se renunța la cariera muzicală, acum, cântărețul a mai primit o veste tristă.

Din nefericire, bunica artistului a ajuns la Spitalul Militar, fiind în stare gravă. Jador spune că femeia este în comă hepatică și, mai mult decât atât, familia nu a primit deloc vești bune privind starea de sănătate a acesteia.

Totuși, atât cântărețul, cât și întreaga familie încearcă să privească cu optimism întreaga situație și speră că totul va fi bine

”Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare.

E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(…) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină.”, a dezvăluit Jador.

Jador se va lansa în afaceri, după ce va renunța la cariera muzicală

Din cauza problemelor de sănătate, Jador va fi nevoit să renunțe la cariera muzicală

Artistul a spus că acest lucru se va întâmpla, probabil, în luna decembrie a acestui an, însă va vedea până atunci ce îi vor mai spune medicii.

Cu toate acestea, cântărețul are deja un plan secundar pentru viața sa profesională, mai precis, acesta se va lansa în afaceri și a povestit exact ce are de gând.

”O să mă las în decembrie de cântat! Mă las atunci, mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea.Un depozit de materiale de construcții în Bacău. Mă las pentru că e vorba de sănătate, să văd ce spune doctorul în decembrie. Acum, cu sănătatea sunt mai bine, dar mai am momente și momente… Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta!”, a spus Jador.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *